Nyheder

Nedsat

Udvalgte produkter

Nedsat

Nyheder

Nyttig information

Specialister i smartwatches og tilbehør

Hos Mysmartwatch.dk har vi specialiseret os i gode, billige smartwatches af høj kvalitet samt tilbehør til dit smart ur. Når du kigger igennem vores udvalg af smartwatches, sportsure, fitness trackere og gps ure, kan du altid være sikker på at finde ure til en favorabel pris og ofte også med ekstra besparelser. Fordi vi mener, at smatchwatches skal være for alle.

Billige smartwatch i høj kvalitet

Ikke alle ønsker at deres smartwatch skal være en dyr fornøjelse, og derfor gør vi en indsats for at udvælge de bedste smartwatches til rimelige priser. Køb dit smartwatch på mysmartwatch.dk, så får du kvalitetsure til gode priser.

Når du skal beslutte dig for, hvilket ur, du skal købe, så overvej hvilke funktioner, der er vigtige for dig. For nogle er det vigtigt, at uret er en integreret del af hele ens hverdag, mens for andre skal uret kun bruges til bestemte formål. Ud over at du selvfølgelig kan købe smartwatches, så forhandler vi også sportsure, fitnessure og gps ure. Og hvad er forskellen, tænker du?

Kort kan de forskellige typer ure defineres på følgende måde:

Smartwatches

Køb et smartwatch når du gerne vil have mange funktionaliteter. Kategorien smartwatch dækker over ure, der både kan bruges til at tracke din aktivitet, sport og helbredsdata, men som også har funktioner, der gør dig i stand til at modtage/sende beskeder og mails, foretage/modtage opkald samt hente apps, du kan bruge direkte på dit ur. Et af vores mest populære smartwatches er Zeblaze Thor 6.

Sportsure

Mange af vores sportsure findes også i smartwatch kategorien. Det er ure, som du kan benytte til at tracke din træning. Sportsurene har typisk forskellige aktivitetsmodes, du kan vælge imellem, som passer til den aktivitet, du laver, f.eks. løb, cykling, svømning og forskellige typer af specifikke fitness-aktiviteter. Vores Kospet ure, er populære sportsure.

Fitness ure

Fitness ure er mere minimalistiske ure med færre funktioner end smartwatches og sportsure. Et fitness ur bbliver også kaldt en fitness tracker, og du får funktioner, der kan monitorere dine helbredstal såsom puls, blodtryk, temperatur, søvn, skridt og kalorier. Et fitness ur gør det lettere for dig at holde øje med og motivere dig til en sundere livsstil, og du distraheres ikke af en masse funktioner, du ved, du ikke vil få brug for.

GPS ure

Mange af de ovennævnte ure har indbygget GPS. Fordelen ved GPS i dit smartwatch er, at du mere præcist kan måle på dine aktiviteter. Det fremgår under de enkelte ures specifikationer, om der er indbygget GPS.

GPS ure til børn og GPS ure til ældre eller demente er nogen af vores mest populære kategorier. GPS ure til børn er gode til yngre børn, der gerne vil have et ur, der minder om et smartwatch, som voksne har, men med mere begrænsede funktioner. Flere af urene til både børn og ældre har funktioner som tovejs opkald og modtagelse af beskeder, og derudover GPS sporing, som kan være en stor tryghed for både børn og ældre samt deres forældre og pårørende.

Tilbehør til smartwatches

Du finder et bredt udvalg af tilbehør til ure til mænd, kvinder, børn/unge og ældre. Og vi udvider vores sortiment hele tiden. 

Remme til smartwatches

En af vores mest populære kategorier er remme til smartwatches. Ofte bliver urremmen hurtigere slidt end selve uret. På de fleste smartwatches er remmene lette at skifte, mange har en form for quick release system, der gør, at du kan klikke remmen af og på. På ure uden quick release vil det stadig være muligt at skifte remmen med det medfølgende værktøj. Det er derfor ikke nødvendigt købe et nyt ur, bare fordi remmen bliver slidt eller går i stykker, når du ellers er glad for uret og det stadig er funktionelt. Måske ønsker du også blot at have muligheden for at kunne skifte mellem forskellige remme til dit ur, så det passer til dit outfit, eller til når du bruger uret til hverdag eller fest. Hvis dét er tilfældet, er du kommet til det rette sted! Glæd dig til at udforske og blive inspireret af vores kæmpe udvalg.

Vi forhandler et bredt udvalg af remme til vores egne mærker som Zeblaze, KOSPET og DTNO.1 , men du finder også remme til alle de kendte brands og modeller fra Garmin, Apple, Samsung, Huawei og Fitbit.

Skærmbeskyttelse til ure

Det kan være en god investering at benytte skærmbeskyttelse i hærdet glas til dit smartwatch. Mange er blevet vant til at købe et hærdet glas til deres smartphone, fordi de fleste har oplevet ærgrelsen over at skærmen på telefonen gik i stykker. Smartwatches og sportsure er lavet til at blive brugt, både i din hverdag og ikke mindst under alle former for træning, og der skal en del til at glasset ligefrem går i stykker. Men du kan være uheldig, at glasset bliver ridset. 

Ridser i urglasset kan ikke fjernes igen, men det kan en skærmbeskytter i hærdet glas. Beskyttelsesglasset klæber til skærmen uden at fedte det, og opstår der ridser i beskyttelsesglasset, kan du let fjerne det og udskifte det med et nyt. 

Udover tilbehør til smartwatches forhandler vi også tilbehør til iPhones og Airpods herunder covers og opladere, som du finder i vores tilbehør kategori.

Simkort til børneur

Har du brug for et simkort, så tilbyder vi også det. Vi har et samarbejde med Greentel som har en god løsning til simkort til gps ure til børn.