Nyheder

Nedsat

SPAR 33%
Vis
Ikke på lager
SPAR 38%
SPAR 81%
299 kr.

Udvalgte produkter

Nedsat

Nyheder

Nyttig information

Lidt info om smartwatches

Et smartwatch er en forlænget arm til din smartphone, da du slippe for hele tiden at tage din telefon op af lommen eller tasken mens du er i gang med fysisk aktivitet. Med et smart armbåndsur kan du have alle dine apps som du har i din telefon, herunder blive notificeret på uret når der tikker en besked på facebook eller en sms, mail.

Mange nye smart ure er fyldt med ny teknologi hvor du som blandt andet kan betale med uret på dit håndled eller boarde til et fly (NFC teknologi). Ikke mindst har et smartwatch mange indbygget sensorer som f.eks. pedometer, gyroskop, accelerometer, pulsmåler og et hav af andre sensorer, som hjælper dig med at følge dine sportsaktiviteter, kalorieforbrænding og fastsatte aktivitetsmål. Flere smartwatches som bl.a. Ticwatch Pro, Samsung Galaxy Active 2, Kospet Optimus, Fossil Gen. 4, Thor 4 Dual har indbygget GPS, så det giver dig mulighed for at følge din løbe rute via dit smart ur.

Hvordan vælger jeg et smartwatch?

Et smartwatch kan en masse ting og har rigtig mange funktioner, og står man og skal købe sit første smartwatch eller skal opgradere sit ur kan det virke uoverskueligt for mange. Først og fremmest skal man navigere mellem de mange forskellige smartwatch brands og smartwatch modeller, eksempelvis Apple Watch, det kunne være Apple Watch 5, Samsung Galaxy Watch, Samsung Active, Ticwatch, Huawei GT Watch og de feminine modeller som Michael Kors og Fossil.

Som potentiel køber af et nyt smartwatch, hvis man har besluttet sig for hvilket smartwatch brand man vil have, går turen derefter til at forholde sig til specifikationerne i urene og deres mange funktioner. Det kan også være relativt svært at vide hvad du skal lede efter, samt at forstå de ord og betegnelser der er for de forskellige funktioner i et smartwatch. Vi har lavet en guide som hjælper dig til at vælge det helt rigtige ur og forstå hvad de forskellige betegnelser har af betydning for dig.

Hos mySmartwatch.dk, har vi de mest populærere smartwatch brands og modeller, samt et stort udvalg af alternative value for money smartwatch, som er prisbillige smartwatch modeller til første gangs brugere eller hvis du ønsker et advanceret smartwatch med mange særlige funktioner. Se vores udvalg af smartwatches til mænd og kvinder på siden her.

Smartwatch til herre og til dame

Er der forskel mellem smartwatch til herre og til dame? Egentlig er alle ure ens i deres funktioner og muligheder, det som typisk adskiller smartwatches til mænd og kvinder er deres design, farver og størrelse. Når man står med valg af smartwatch til kvinder, så er det særligt størrelsen på uret som er vigtigst. Som kvinde ønsker man typisk ikke et smartwatch som virker for stort i sit håndled, hvorfor man på forhånd bør måle sit håndled og derefter studere de enkelte ures dimensioner nøje inden man beslutter sig for et ur. Generelt om smartwatch, kan man sige at urene er unisex, og de kan benyttes af både mænd og kvinder, dog har vi hos mySmartwatch.dk opdelt urene i kategorier som smartwatch til kvinder og smartwatch til mænd, hjælp til at indskrænke mulighederne.

Hos mySmartwatch.dk, har vi derudover smartwatch til børn, til ældre og derudover en kategori til teens.
Du finder også et bredt udvalg af forskellige remme til alle vores ure i vores remme kategori. Vi har Apple Watch remme, Fitbit remme, Garmin remme mm.

Simkort til børneur

Har du brug for et simkort, så tilbyder vi også det. Vi har et samarbejde med Greentel som har en god løsning til simkort til gps ure til børn.